SEKSI ILI SMEŠNO: Kim Kardašijan u spotu Kanjea Vesta (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI ILI SMEŠNO: Kim Kardašijan u spotu Kanjea Vesta (VIDEO)

Najpoznatiji reper na svetu, Kanje Vest u emisiji kod Elen Dedženeris predstavio je novi spot za pesmu "Bound 2". Zanimljivo je da se u njemu pojavljuje njegova verenica, Kim Kardašijan sa kojom simulira seks na motoru.

Pod režiserskom palicom Nika Najta, par se uputio put Velikog kanjona kako bi snimio intimne scene na motoru."Sve je veoma seksi. Kim izgleda neverovatno, a video je čista umetnost. Obiluje bojama i nije urađen u klasičnom pop i urbanom fazonu. Ipak, Kim je glavna zvezda ovog spota“, navodi jedan od saradnika na njemu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toples Kim Kardashian u novom spotu Kanye Westa

Izvor: Tracara.com, 19.Nov.2013

Seksi scene u novom spotuKanye West i Kim Kardashian rešili su da prenesu svoju hemiju i na video spotove.Mlada mama i rijaliti zvezda pojavljuje se u novom spotu svog verenika, za pesmu Bound 2. Spot je sniman u Velikom kanjonu, a imamo prilike da vidimo kako izgledaju ljubavne scene ovog para,...

Nastavak na Tracara.com...

Gola Kim Kardašijan u spotu Kanjea Vesta

Izvor: CrveniTepih.com, 19.Nov.2013

Sve je veoma seksi. Kim izgleda neverovatno, a video je čista umetnost.

Nastavak na CrveniTepih.com...

Kim Kardašijan u toplesu simulira seks sa Kanjeom Vestom

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 13:01

Reper Kanje Vest je objavio muzički spot za svoju pesmu "Bound 2", a najviše pažnje je privukla njegova verenica Kim Kardašijan, koja tokom spota, u toplesu, simulira seks sa njim...Nakon objavljivanja spota, negativni komentari su prosto preplavili sve društvene mreže, te su korisnici između...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.