SEĆATE SE NEŠE IZ TWINSA?! Pre 20 godina je NESTAO IZ JAVNOSTI, a danas IZGLEDA NEVEROVATNO! Mnogi ga neće prepoznati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE SE NEŠE IZ TWINSA?! Pre 20 godina je NESTAO IZ JAVNOSTI, a danas IZGLEDA NEVEROVATNO! Mnogi ga neće prepoznati (FOTO)

Legende!

Poznati po ekscentričnom ponašanju i izgledu, često šaljivim numerama i brojnim duetima sa pevačima narodne muzike bili su izuzetno popularni od sredine devedesetih!

Muzička grupa „Twins“ proslavila se pesmom „Plavi slon“ koju su snimili sa pevačem Erom Ojdanićem.

Zanimljivo je da su Manuela i Nebojša rođeni u Švajcarskoj, a da su u Srbiju došli kako bi se oprobali na muzičkoj sceni i stvorili karijeru.

To im je pošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za rukom jer su bili aktuelni čitavih 15 godina i za to vreme izdali devet albuma.

U međuvremenu brat i sestra su prosto iščezli sa naše javne scene 2010. godine. Vratili su se u Švajcarsku, s tim što je Neša ostao u svetu muzike, a Manuela se oprobala u poslu sa osiguranjem. Ona se potom udala i živi u Gornjem Milanovcu.

Neša i Manuela u poslednje vreme dosta su radili na pripremama novog albuma i spotova i jedva čekaju da svoju kreativnost predstave publici.

Juče je bila premijera nove pesme grupe "Twins". Poslušajte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.