SCANDAL! donosi: Dragana Mirković na naslovnoj strani austrijskog modnog magazina! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Dragana Mirković na naslovnoj strani austrijskog modnog magazina! (foto)

Dragana Mirković naćiće se na naslovnoj strani prestižnog austrijskog modnog magazina! Kako SCANDAL! saznaje protekle nedelje u Beču, Dragana je imala set. Na zvaničnoj stranici ovog magazina objavljeno je da će Dragana krasiti naslovnu stranu pomenutog magazina a mi vam tekst prenosimo u celosti!

Saznali smo ko će krasiti naslovnu stranu prestižnog austrijskog magazina Drehmoment, koja se bavi modom, stilom života i automobilima, a mi vam predstavlјamo ekskluzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << fotografije sa snimanja.

Nakon Orlanda Bluma, Kristijana Ronalda i super modela Karoline Kurkove, urednici ovog štampanog izdanja na naslovnoj strani želeleli su jedanu od najcenjenijih dama Austrije, najpoznatiju pevačicu na Balkanu, Draganu Mirković, o kojoj smo već pisali na našoj stranici”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.