Rat Filipinki! Marija Ana preti Dušici: Štrokava, idi peri noge, pa možemo da se bijemo! (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat Filipinki! Marija Ana preti Dušici: Štrokava, idi peri noge, pa možemo da se bijemo! (video)

Atmosfera na najpoznatijem seoskom imanju u Lisoviću je dostigla tačku ključanja!

Maneken Filip Đukić jedan je od glavnih razloga zbog kojeg se Marija Ana Smiljanić i Dušica Grabović gotovo svakodnevno sukobljavaju, a večeras je došlo do još jednog konflikta. Netrpeljivost sve teže prikrivaju, pa je ona večeras eskalirala.

Dušica je, naime, prva krenula na plavokosu pevačicu, ali nije očekivala da će joj temperamentna pevačica uzvratiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Smiljanićeva nikome ne ostaje dužna, a naročito ne ljutoj suparnici, sa kojom ratuje već izvesno vreme.

Došlo je do koškanja među pevačicama, ali su se, na svu sreću, zaustavile na vreme.

Ona jedva čeka da me udari! Štrokava, idi peri noge, pa možemo da se bijemo”, rekla je Marija Ana, dok je Dušica otvoreno priznala da bi se fizički obračunala sa njom, ali postoji razlog koji je u tome sprečava.

Neću sad pred kamerama”, otkrila je Grabovićeva svoje razloge.

Pogledajte kako je izgledala ova napeta situacija:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.