Pumpa se ta cifra Anita konačno otkrila KOLIKO PARA je Matora zapravo POTROŠILA na svadbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 01:01

"Pumpa se ta cifra" Anita konačno otkrila KOLIKO PARA je Matora zapravo POTROŠILA na svadbu

Nakon svega razvezala jezik.

Nakon odgledanog priloga u kom su gledaoci imali prilike da vide odnos Jovane Tomić Matore, Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, voditelj Darko Tanasijević je u "Šiša baru" ugostio Anitu.

- Kako zamišljaš vaš boravak na Rajskom ostrvu - pitao je Darko.

- Rekla sam mu da mi treba neki relaks, nešto, tako da mi ovo super dođe - rekla je Anita.

- Gledaoci su ti stavili do znanja da si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmažena - istakao je Darko.

- Ja sam pokušala da objasnim da to nije razmaženost, već da ću da ostanem bez njega. Ja sam prošle godine imala problema, zaje**vali su me i ponižavali. Mislim da sam malo pokvarena u ovom odnosu, da mu ne posvećujem mu pažnju. Spontano to radim jer vidim da je nekome stalo do mene. Rekao je da se jedino sa Teodorom trudio da bude ovakav - rekla je Anita.

- Moram da ti priznam da sam se iznenadio onim Anđelovim nastupom, rekao je da iako su mnogi mislili da će to biti veza ne na duže staze, on je potvrdio da želi sa tobom ozbiljnu vezu - rekao je Darko.

- To nisu stvari o kojima mi pričamo, ali kada pričamo, onda pričamo o tome da ne malerišemo, ali me je iznenadio sa tim da želi ozbilljnu vezu, drago mi je. Nije mi to nikada rekao, bilo je u Magazinu In nešto što mi nikada nije rekao, ali ovo ne. Ne verujem da bi se tako ponašao ako misli da mi posle rijalitija nećemo biti zajedno, znači mi što je rekao pred svima to i baš na onoj bini... Što se tiče komplimenata i loših komentara, nisam očekivala, s obzirom kakva je bila prošla "Elitovizija". Jako mi znači Tamarin komentar, a Kijin me je iznenadio. Nisam očekivala toliko nagrada, nisam očekivala tiktok i SMS, što mi daje vetar u leđa - rekla je Anita.

- Te nagrade u ovom prostoru mogu da budu ozbiljan teret. Je l' su ti preneli nešto - pitao je Darko.

- Slađa mi je prenele da su Milica i Terza komentarisali da nije realno, da je bilo mnogo boljih nastupa. Ne znam kakva je Matorina reakcija bila, ja sam gledala da stavim do znanja da sam bila iskrena, jer ako to ne demantujem, hvatala bi se za svako moje slovo i reč. Nisam morala s obzirom na njeno ponašanje prema meni, a gledala sam da ispadnem korektna - rekla je.

- Mnogo se priča o tome da li si ti bila sa Matorom iz koristi, Matora je napadala druge koji su to govorili - rekao je Darko.

- Išla sam kući autobusom, nisam joj dala da pošalje pare mojoj porodici. Ona je potrošila 23 hiljade evra na svadbu, koliko ja znam. Pumpa se ta cifra. Ja sam želela takvu svadbu. Ja sam rekla da hoću da izaberem venčanicu, a da je ostalo na njoj. Nemam želju da se pravdam, Anđelo i moja majka znaju kakva je situacija - istakla je Anita.

- Da li smatraš da će biti problema između vas dvoje i Matore i iznošenja prljavog veša - pitao je Darko.

- Mislim da i ona štrajkuje. Ivan, Jelena, Bojana, Anđela, Lejdi i Milena možda, jer misle da neko nas diže na pijadestal. Ne znam da li je Jovana u tom klanu, imaćemo sukoba sigurno, ali što se mene tiče, ja ću to izbegavati - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.