Produkcija UVELA NJEGA u Elitu - Učesnici pali u trans, ovo nisu očekivali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 02:52

Produkcija UVELA NJEGA u "Elitu" - Učesnici pali u trans, ovo nisu očekivali (VIDEO)

Večeras se, kao i svakog utorka, održava žurka u rijalitiju. Veliki šef je iznenadio odabrane učesnike, nakon čega su u "Elitu" uveli i pevača koji je, čim se pojavio, doveo stmosferu do usijanja, kako svojom pozitivnom energijom, tako i svojim pesmama, te su sada svi ukućani bili presrećni ovim odabirom.

Veliki šef odlučio je da obraduje Odabrane učesnike korpom punom potrepština.

Nakon što su videli o čemu je reč, odmah su pohrlili da ugrabe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj deo.

Ono što je sigurno, to je da nisu mogli da sakriju sreću zbog toga što su dobili.

Nakon ovoga, u diskoteku je ušetao pevač Deni Boneštaj, koji je bio spreman da svojim raskošnim glasom, velikim hitovima i vrcavom energijom pokori Šimanovce i zabavi učesenike ''Elite''.

Čim je pozdravio sve učesnike, on se latio mikrofona, kako bi odmah podigao sve na noge, što mu je i pošlo za rukom.

Nakon prvih taktova njegove numere ''Kad suze progovore'', takmičari su odmah krenuli s đuskanjem, što je dovoljan pokazatelj njihovog oduševljenja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.