Izvor: Svet, 15.Okt.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petogodišnjica smrti Tošeta Proeskog

Peta godišnjica smrti velikog umetnika sutra će biti obelezena u Makedoniji. Todor Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu, ali je odrastao u Kruševu, mestu kojem se uvek vraćao. Veoma brzo postao je jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu. Vrhunac karijere ovog pevača veličanstvenog glasa bio je 14. februara 2007. godine, na [...]
Pogledaj vesti o: Toše Proeski,   Kruševac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petogodišnjica smrti Tošeta Proeskog

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2012

Peta godišnjica smrti velikog umetnika sutra će biti obelezena u Makedoniji. Todor Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu, ali je odrastao u Kruševu, mestu kojem se uvek vraćao. Veoma brzo postao je jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.