PRVA DISKVALIFIKACIJA PRE POČETKA ZADRUGE: Zar već? Napravio skandal u prvoj sezoni, a sada traje DUŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA DISKVALIFIKACIJA PRE POČETKA ZADRUGE: Zar već? Napravio skandal u prvoj sezoni, a sada traje DUŽE

Auuuu....

Naravno, reč je o standardnim elementima jednog rijalitija, ali "Zadruga 1" će ostati upamćena i po najbržem bekstvu iz rijalitija. MC Damiro proveo je u kući zadrugara svega jedan dan da bi već uveče preskočio ogradu i napustio šou. Sada se vraća u Šimanovce, a danas je ušao u karantin ovog šoua.

Damiro je tada objasnio da je pobegao jer mu nije bilo dobro, a potom je nekoliko puta javno apelovao na produkciju da mu da još jednu šansu i vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga na imanje.

Sada se Damiro vraća i biće učesnik "Zadruge 2". Iako se naširoko pisalo da je prilikom bega iz prve sezone muzičar bio pijan, on je odlučio da uradi jedan inatan potez!

On je u karantin, pred novinarima, stigao sa pivom i ironično je dobacio:

- Ranije se pisalo da sam alkoholičar i da sam onda bio drogiran, pa da ja lepo u ovu sezonu uđem s pivom. Da me vi lepo uslikate! - poručio je Damiro.

Na pitanje da li će se možda ponoviti istorija, da će pobeći s imanja i zaraditi diskvalifikaciju, Damiro je dao polušaljiv odgovor.

- Hoće, ali ovog puta ću se ipak zadržati malo duže - rekao je Damiro na ulasku pokazujući na pivo u rukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.