PROŠLA JE KROZ PAKAO! OVOJ zadrugarki je majka završila IZA REŠETAKA ZBOG DROGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLA JE KROZ PAKAO! OVOJ zadrugarki je majka završila IZA REŠETAKA ZBOG DROGE!

Nije joj bilo lako!

Nina Babić, aktuelna zadrugarka, ostavila je utisak jake i snažne žene, koja nikako ne da na sebe i svoju porodicu, pa kada joj spomenu majku, odmah poludi i krene da urla.

Za njeno ponašanje razlog leži u tome što je ona imala teško detinjstvo i morala je da se bori za sebe, a kada joj je majka završila na robiji, to je slomilo.

- Njoj nije bilo nimalo lako. Ona je morala od ranih dana da se bori za sebe i da drži sve pod kontrolom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada joj je majka završila u zatvoru zbog šverca marihuane, to ju je slomilo - ispričao je rođak Babićeve.

Više detalja o hapšenju Ninine majke Slađane, može se naći u medijima u Crnoj Gori, jer se o tome naveliko pisalo.

A post shared by Sladjana Babic (@sladjanababic95) on Aug 29, 2019 at 3:50am PDT

- Slađana D. Babić iz Čačka, osuđena je na godinu i tri meseca zatvora zbog šverca 23 kilograma i 500 grama marihuane. Prvostepenu presudu u Višem sudu u Podgorici, izrekla je sudija Vesna Moštrokol - pisali su crnogorski mediji!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.