PROLETELA KROZ STAKLO I ISKASAPILA SE! Nanela sebi povrede, Ana vrišti: Sva je krvava! Hitno pružena lekarska pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 20:35

PROLETELA KROZ STAKLO I ISKASAPILA SE! Nanela sebi povrede, Ana vrišti: "Sva je krvava!" Hitno pružena lekarska pomoć

Nikad veći lom u Zadruzi!

Tokom porodičnog sastanka pokrenuta je tema o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Sanje Grujić.

Filip Car je prokomentarisao da su Janjuš i Sanja su bili intimni, što su oboje demantovali. Tokom polemisanja o ovoj temi, Sanja je optužila produkciju da joj "namešta ovu priču" i zbog ovih optužbi je kažnjena sa milion dinara.

Sanja i njen dečko, Marko Stefanović, napustili su Belu kuću i došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do žestokog sukoba među njima. Marko ju je vređao i psovao jer je pomislio da ga je sve vreme lagala. Dok je Stefanović besneo po imanju, ona je plakala u pabu.

- J*bem ti mamicu. Nećeš ništa prokomentarisati, na sve ću ti imati repliku. J*baću ti mamicu jer si me lagala, zato što si od mene pravila debila ovde.Napravila od mene paćenika, da me ti udaraš. S*so jedna mala lažljiva. Trebalo je da ti pričam bajke, da te izj*bem i da te šutnem, kad si z akombinaciju. Reč nemaš pravo nikome da kažeš, moralna gromado. Uništilo te laganje - besneo je Stefanović u dvorištu.

- Marko da li sam išta uradila otkad sam u vezi sa tobom? - pitala je Sanja kroz suze.

- Ja sam te pitao kao čovek da li je bilo sa još nekim nešto - rekao je Marko.

- Pa je l' bilo? - histerisala je Sanja.

Nakon svađe, Sanja je otišla i lupala na vrata kako bi dozvala članove produkcije da je izvedu sa imanja. Međutim, niko nije reagovao.

Sanja i Marko su nastavili da se svađaju u radionici, a Stefanović je u jednom trenutku pogodio Sanju u glavu džakom stvari.

Ona je nastavila da vrišti, plače i histeriše, a zatim se zaletela na staklena vrata. Rukama je polomila staklo i povredila se. Ana Spasojević je izvukla iz radionice i sprečila je da dalje divlja po imanju.

- Sve je krvava - rekla je Ana.

Obezbeđenje je ušlo na imanje i izvelo Sanju kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.