PROGOVORIO Severinin prijatelj Edvin Softić ispred čijeg stana je Igor ostavio sveću: SIGURAN SAM DA ONA NEMA VEZE SA SAMOVOLJOM SVOG MUŽA!

Izvor: Svet, 12.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORIO Severinin prijatelj Edvin Softić ispred čijeg stana je Igor ostavio sveću: SIGURAN SAM DA ONA NEMA VEZE SA SAMOVOLJOM SVOG MUŽA!

Bivši Severinin suprug Milan Popović s kojim pevačica više od pet godina vodi sudsku borbu oko dvojnog roditeljstva nad njihovim sinom Aleksandrom nedavno je u intervjuu otkrio pojedinosti o napravi koja mu je ostavljena pred vratima od strane Severininog supruga, Igora Kojića, dan uoči novog ročišta u Zagrebu. Sada se oglasio i bivši Severinin menadžer i jedan od najbližih prijatelja Edvin Softić koji je isti taj predmet, nakon što je zalupio vrata Igoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kojiću, našao u liftu svoje zgrade.

S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo da kažem da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga. Isto tako vas molim da za sva dalja pitanja o konkretnom slučaju kontaktirate moju advokaticu Gđu. Jadranku Sloković. Pozdrav – stoji u SMSu koji je jutros Edvin uputio redakciji “Večernji hr.”
Softić je, inače, Severinu vodio kroz karijeru svojim savetima, smišljao njene provokacije za medije, godinama bio uz nju. Međutim, ne razgovaraju u poslednjih nekoliko meseci. Softić je, inače, upoznao Severinu i Igora.
ČITAJTE SKANDALOZNE DETALJE O BRAKU SEVERINE I IGORA U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI:
Kupite SVET! ŠOKANTNO OTKRIĆE: SEVERINA I IGOR SE RAZVODE! Milica Todorović TUŽILA ZETA ZBOG PLJAČKE! PRVA VELIKA ISPOVEST SINA SUZANE PEROVIĆ!

SvetSvet
The post PROGOVORIO Severinin prijatelj Edvin Softić ispred čijeg stana je Igor ostavio sveću: SIGURAN SAM DA ONA NEMA VEZE SA SAMOVOLJOM SVOG MUŽA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.