PRODUŽENJE ZABRANE PRILASKA? Prvo osnovno tužilaštvo ZAHTEVA da Lazukić i dalje NE PRILAZI Nataši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUŽENJE ZABRANE PRILASKA? Prvo osnovno tužilaštvo ZAHTEVA da Lazukić i dalje NE PRILAZI Nataši!

Luka je danas ponovo saslušan u policijskoj stanici Čukarica

Luki Lazukiću, koji je u noći između 13. i 14. aprila pretukao Natašu Bekvalac, odmah nakon izvršenog nasilja određena je hitna mera zabrane prilaska pevačici na mesec dana, a Prvo osnovno tužilaštvo u toku današnjeg dana zatražilo je produženje ove mere.

Prvo osnovno tužilaštvo zatražilo je da se Luki Lazukiću produži mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, kao i zabrana ulaska u njen stan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Dedinju.

Prvi osnovni sud donosi odluku o prihvatanju ili odbijanju zahteva za produženje ovih mera, a očekuje se da će one biti prihvaćene.

Lazukić je, podsetimo, danas saslušan u policiji povodom krivične prijave koju je podneo protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.