PRODUKCIJA MI NE DA: Majka Jelene Golubović otkrila SVE o PAKLENOJ NOĆI! Pala je u nesvest zbog...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA MI NE DA: Majka Jelene Golubović otkrila SVE o PAKLENOJ NOĆI! Pala je u nesvest zbog...

Majka sve zna.

Rediteljka Jelena Golubović pala je u nesvest na žurki koja je u "Zadruzi" održana prošle srede, nakon čega je zadržana na ispitivanjima i narednih nekoliko dana provela je van rijalitija. Jelena se u subotu uveče vratila na imanje u Šimanovcima, a njena majka Svetlanu Golubovićje otkrila pravu istinu o njenom zdravstvenom stanju.

ZARAZE SE ŠIRE ZADRUGOM: Nakon što je Luna zapatila ešerihiju, KOD KIJE pronađen OVAJ UŽAS! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kada je izgubila svest tokom žurke, Jelenu je obezbeđenje iznelo iz paba, a ukućani sve do ujutru nisu imali nikakve informacije o njenom zdravstvenom stanju. Veliki šef ih je narednog jutra obavestio da je zbog problema sa pritiskom rediteljka zadržana kod lekara i da je njen povratak neizvestan.

- Ja pretpostavljam da se to dogodilo zbog stresa i iscrpljenosti. Produkcija mi ne daje da pričam na tu temu, pa ne mogu više da vam kažem - rekla je Jelenina mama.

AMAN, LUNA PA ŽENSKO SI! Nakon mirisanja međunožja, Đoganijeva URADILA ovo pred Slobom - FUJ, BRE!

- Nisam bila sve vreme sa njom u bolnici, ali imala sam priliku da je vidim. Bila sam zabrinuta zbog njenog zdravlja, kao i svaka majka za svoje dete, ali bila sam sve vreme u kontaktu sa produkcijom, obaveštavali su me o njenom stanju. To je sve prošlo, vratila se u rijaliti, sada sam mirna. Koliko mogu da budem dok je ona tamo - kaže Svetlana.

TO NIKO NE ZNA O NJIMA! Mina bez njihovog odobrenja otkrila OVO o vezi Radanovića i Lune - ZALEDIĆE SE!

Na kraju, gospođa Golubović je otkrila da se nada da je Jeleninim mukama u rijalitiju došao kraj:

- Ja se nadam da je ono najgore prošlo. Zaista je svašta doživela. Valjda su se zasitili i toga da je polivaju i udaraju, da joj uništavaju stvari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.