PROCURILO - Iva DOBILA OTKAZ na Pink televiziji? Oglasila se Grgurićeva Treba da znate...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2021, 20:52

PROCURILO - Iva DOBILA OTKAZ na Pink televiziji? Oglasila se Grgurićeva "Treba da znate...!"

"Za sve koji mi pišu i brinu se što nisam bila prisutna u emisiji."

Iva grgurić, nakon pobede u trećoj sezoni "Zadruge" dobila je posao voditeljke na Red televiziji u okviru Pink produkcije.

Svi su bili oduševljeni njenom vremenskom prognozom, a sad kada se Grgurićeva nije pojavila u emisiji morala je da objavi da neko vreme neće biti na televiziji.

Kako je Iva rekla, iz poštovanja prema gledaocima mora da se oglasi i kaže svima da je njeno voditeljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavljeno na "stand buy":

- Za sve koji mi pišu i brinu se što nisam bila prisutna u emisiji. Ne mogu svima pojedinačno da odgovaram, a smatram da zbog poštovanja prema vama gledaocima i podršci trebate dobiti odgovor.

- Red tv i ja smo trenutno stavili na "Stand buy" radni odnos ali ne brinite i molim vas da podržavate i nastavite alje gledati razvlačenje jer vredi - napisala je Iva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.