PREVARA VEKA, PU! Krunićka oplela po PRODUKCIJI: J*bala vas MALA NARKOMANKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PREVARA VEKA, PU!" Krunićka oplela po PRODUKCIJI: "J*bala vas MALA NARKOMANKA!"

Žestoko...

Jelena Krunić, poznata rijaliti učesnica, koja je prepoznatljiva po svom stavu i karakteru, žestoko je osudila kaznu Marka Đedovića, koji je ošamario Mimu Živković, kao i kaznu Tare Simov koja je danas nasrnula na Ivu Grgurić, te su oboje kažnjeni nedeljnim honorarom.

Friday. Love it. 💝 Šminka by @biljana.besevic.makeup Haljina by @misha.couture Savršeno. A gde ste vi večeras? #makezpartist #biljanabesevic #jelenakrunic #fridaynight #tattoos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #inked #tattoedgirl #lovemyself #serbiangirl #butterflytattoo #throattattoo

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Dec 6, 2019 at 12:44pm PST

Jelena Krunić se tom prilokom, oglasila na svom Instagram profilu, poručivši fanovima da se Tara Simov "favorizuje od strane produkcije", pa i to da je rijaliti "Zadruga" - "prevara veka":

- Đedović zbog šamaraženi nije diskvalifikovan? A da on je sam žena, pa mu dođe na isto, ko ovo sledeće - opet favorizujete i štitite Taru jer je udarila nekog - sad Ivu? Je*ala vas mala narkomanka, uz Ivu sam i sve njene ljude, jer ako je ovo istina, ovo g*vno od rijalitija ako se ne dignete protiv nepravde, narode, smatraću vas id*otima, ako nastavite da gledate i glasate za ovu pinkovsku prevaru veka. Pu, sramota me što sam ikada bila deo uopšte te televizije! Sramotaaaa! - napisala je Jelena Krunić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.