POGODILO TE ŠTO STE IMALI S*KS, A SUTRADAN TE NIJE PRIMEĆIVAO Ukućani oštro osudili zadrugarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POGODILO TE ŠTO STE IMALI S*KS, A SUTRADAN TE NIJE PRIMEĆIVAO" Ukućani oštro osudili zadrugarku

Uzalud se branila.

Glavna tema današnjeg poslepodneva bila je ljubavni život Maje Marinković u "Zadruzi 2".

Podsetimo da je ona tada vodila ljubav sa Markom Miljkovićem, a onda bila ostavljena.

Dok se Maja pravdala da može bez dečka i seksualnog odnosa u rijalitiju, zadrugari su bii ubeđeni da Marinkovićeva nije iskrena, pa su je žestoko osudili.

- Da ti se neko svidi kao Miljković, šta bi bila prepreka da uradiš istu stvar? - glasilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Đedovićevo pitanje za Maju.

- Ja sam održala svoju reč i rekla da neću biti ni sa kim u vezi. Prepreka bi bila to što sam dala svoju reč da ću biti sama i bila sam sama. Što se tiče Marka Miljkovića, on se meni fizički dopao, ali mentalno mi ne odgovora. Mora da me radi energetski, da bude duhovit i da mi prija. Videćemo tek ko će ovde sa kim spavati - pravdala se Marinkovićeva.

- Tebe je pogodilo to što ste imali s*ks, a on tebe sutradan nije hteo ni primećivao. Jao kakvo foliranje - prokomentarisala je Dalila, a sa njom je bio saglasan i Đedović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.