UŽASNA TAJNA PORODICE DRAGOJEVIĆ?! Progovorila o PORODIČNOJ TRAGEDIJI: David je OVO URADIO BIljani?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA TAJNA PORODICE DRAGOJEVIĆ?! Progovorila o PORODIČNOJ TRAGEDIJI: David je OVO URADIO BIljani?!

Pale teške optužbe!

Zadrugari su se okupili oko crnog stola kako bi izneli svoj sud i javno otkrili ko po njihovom mišljenju zaslužuje nezavidnu titulu najzavidnije osobe.

Ukućani su jedan po jedan iznosili svoje mišljenje, a kada je došao red na Maju Marinković, ona je kao najzavidniju osobu navela Miljanu Kulić.

- Ja sam neko ko je imao sa Miljanom divan odnos, ali mi je ona pre neko jutro rekla veoma ružnu reč. Takođe, komentariše me kako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obučena, tako da ću navesti Miljanu kao zavidnu osobu - rekala je Maja.

Potom je svoje mišljenje izneo i Dejan Dragojević koji je za najzavidnije osobe izabrao Miljanu i Mariju Kulić, zbog čega je ušao u verbalni sukob sa Marijom.

- Lepi Mića je donekle zavidna osoba, to se pokazalo sinoć za Natašu. Najgore osobe što se tiče zavisti su Marija i Miljana. Pakost, ljubomora, sve najgore. Svoju porodičnu tragediju pokušavaju da prenesu na ostale. Komentarišu sve teme ovde - rekao je Dejan, zbog čega je Marija odmah skočila.

- Ti imaš ovde najgoru tragediju. Ne pričaš sa majkom, bratom. Moja tragedija nije najveća. Tvoj brat je doveo mami švalera pored oca. Ti si veliki seljačić ovde. Veće tragedije od tvoje ovde nema - odbrusila mu je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POGODILO TE ŠTO STE IMALI S*KS, A SUTRADAN TE NIJE PRIMEĆIVAO" Ukućani oštro osudili zadrugarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Uzalud se branila...Glavna tema današnjeg poslepodneva bila je ljubavni život Maje Marinković u "Zadruzi 2"...Podsetimo da je ona tada vodila ljubav sa Markom Miljkovićem, a onda bila ostavljena...Dok se Maja pravdala da može bez dečka i seksualnog odnosa u rijalitiju, zadrugari su bii ubeđeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.