DRUGI ŽESTOKI OBRAČUN U ZADRUZI: Tomović napao Đoganija TI SI BEZVREDNA KOFA GO*ANA, nastao HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI ŽESTOKI OBRAČUN U ZADRUZI: Tomović napao Đoganija "TI SI BEZVREDNA KOFA GO*ANA", nastao HAOS

Pogodilo ga što ga je on izabrao za najzavidniju osobu.

Vladimir Tomović je poslednji izneo svoje mišljenje o najzavidnijoj osobi u Beloj kući. On je ovu priliku iskoristio kako bi prozvao Gagija Đoganija, koji je njemu dodelio titulu najzavidnije osobe u Beloj kući.

Đogani nije želeo sukob, pa nije odgovarao Tomoviću, već je spustio glavu i samo slušao.

- Što se tiče malog Reljića koji me je nominovao, u pravu je kada su u pitanju žene. Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče drugog čoveka, ako čovekom mogu da ga nazovem. Ja ljubomoran nisam. Danas nije bila tema zavisnost od koje si se ti lečio godinima. Ti se time ponosiš, umesto da se stidiš. Kada neko zapadne u teške trenutke, on treba da radi, da radom neke stvari prebrodi. Ti treba da se pokriješ ušima, i da ćutiš ovde dok te drže ćerkini fanovi. Kad prestanu da te podržavaju, treba da se kao poslednja kanta g*vana pokupiš odavde. Zavidim Stefanu Kariću, Mirku Gavriću i Kendiju, jer su stabilni, a ja to nisam. Ovde je najzavidnija osoba Mima koja zavidi na najdivnijem glasu koji ovde ima Milan Petković, to dokazuje i njena nominacija - izjasnio se Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu:

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIONA PREKORILA MILICU ZBOG S*KSA SA FILIPOM nakon tri dana, a ono što je Kemezova odgovorila šokiralo je

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Zadatak Velikog šefa napravio pravu pometnju...Stanari Bele kuće su se tokom današnjeg poslepodneva okupili za crnim stolom i birali najzavidnijeg zadrugara...Filip Reljć je tu titulu dodelio Vladimiru Tomoviću...- Ja neću izabrati Miljanu i Boru za najzavidnije osobe jer oni to rade veoma transparentno....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.