Nakon što je Đogani izabrao Tomovića za NAZAVIDNIJU osobu, on ga POKOSIO ovim rečima: TREBA DA SE POKUPIŠ KAO POSLEDNJA KANTA G*VANA I ODEŠ!

Izvor: Press, 18.Nov.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je Đogani izabrao Tomovića za NAZAVIDNIJU osobu, on ga POKOSIO ovim rečima: TREBA DA SE POKUPIŠ KAO POSLEDNJA KANTA G*VANA I ODEŠ!

Tomović je uzvratio žestokom prozivkom Đoganiju zbog nominacije za najzavidniju osobu.
Foto:pink
Vladimir Tomović je sačekao da svi zadrugari daju svoj sud o najzavidnijem zadrugaru, te je poslednji izneo svoje mišljenje. On je ovu priliku iskoristio kako bi prozvao Gagija Đoganija koji mu je dodelio titulu najzavidnije osobe u Beloj kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Đogani nije želeo da odgovori na Tomovićeve prozivke, te je spustio glavu i pomno slušao njegovo izlaganje.
Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče malog Reljića koji me je nominovao. U pravu je kada su u pitanju žene. Što se tiče drugog čoveka, ako čovekom mogu da ga nazovem. Ja ljubomoran nisam. Danas nije bila tema zavisnost od koje si se ti lečio godinima. Ti se time ponosiš, umesto da se stidiš. Kada neko zapadne u teške trenutke, on treba da radi, da radom neke stvari prebrodi. Ti treba da se pokriješ ušima, i da ćutiš ovde dok te drže ćerkini fanovi. Kad prestanu da te podržavaju, treba da se kao poslednja kanta g*vana pokupiš odavde. Zavidim Stefanu Kariću, Mirku Gavriću i Kendiju, jer su stabilni, a ja to nisam. Ovde je najzavidnija osoba Mima koja zavidi na najdivnijem glasu koji ovde ima Milan Petković, to dokazuje i njena nominacija - izjasnio se Tomović. Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.