PATIM U TIŠINI! Sloba OTVORENO o Luni i nervnom slomu koji je doživela, a pominjao je i SUZE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PATIM U TIŠINI!" Sloba OTVORENO o Luni i nervnom slomu koji je doživela, a pominjao je i SUZE!

Pakao?!

Sloba Radanović kaže da je u rijalitiju Zadruga preživeo pravi pakao i da su mu bivša žena Kija Kockar i ljubavnica Luna Đogani, sa kojom je imao aferu za vreme boravka u Zadruzi.

On tvrdi da sa Anom Korać nije imao aferu, ali da mu je žao što je nakon žurke na kojoj je gostovao u Zadruzi, Luna Đogani doživela nervni slom.

Na pitanje da li je pročitao knjigu Kije Kockar "Moja potpis", odgovorio je da je ipak nije dovršio.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možda dve trećine. Predvidljiva je bila svaka naredna stranica. Sa Kristinom sam proveo pet godina i tačno znam kako razmišlja. Nijednom rečenicom me nije iznenadila - rekao je Sloba.

Kada je reč o novoj ljubavi Radanović kaže da ne traži i da se sada bavi isključivo karijerom.

- Ne tražim. Bazirao sam se na karijeru. Ma to što žene umeju da zapetljaju niko ne ume. One su mi došle glave. Proživeo sam Apokalipsu u Zadruzi i verujte da se kao učesnik više ne bih vratio - rekao je Sloba.

Na pitanje da li mu je bilo teško zbog Luninog nervnog sloma rekao je da mu je bilo žao.

- Naravno da jeste. Nisam pustio suzu, ali mi je bilo baš žao. Iskreno, nisam se nikad kidao zbog žene, patim u tišini - muški - rekao je Sloba.

DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.