Slobodan Radanović izbacio dugoočekivanu pesmu Kocka! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Radanović izbacio dugoočekivanu pesmu Kocka! (VIDEO)

Slobodan Radanović juče je izbacio svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka". Ovaj singl je dugo najavljivan, zbog čega je pevač održao i promociju, kojoj bivša supruga Kristina Kockar nije prisustvovala.

Promociji su prisustvovale brojne Slobodanove kolege, ali i koleginica Rialda iz BIH, za koju se govorilo da je njegova nova izabranica. Nakon numere "Nepristojna ponuda" za koju se smatra da je povezana sa Lunom Đogani, Radanović je izbacio ovu pesmu, čiji naziv povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa Kristinom Kockar.

- Izgubiću sve jer svaka je bludnica, zapeta kao strela da me vodi do hotela. Živim na ler. Piće me ubija. Majka me noću klela, kao da si to oduvek htela. Kocka prokleta - stihovi su nove pesme.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.