USRED PROMOCIJE NOVE PESME: Sloba POMENUO Lunu - NISAM pustio suzu, ali ja patim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USRED PROMOCIJE NOVE PESME: Sloba POMENUO Lunu - NISAM pustio suzu, ali ja patim...

Iskreno.

Sloba Radanović promovisao je sinoć pesmu "Kocka" i bio je zadovoljan što ga je većina ljudi koje je pozvao - ispoštovala.

Njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar, kako je i najavila u izjavi za naš portal (pročitajte više o tome klikom OVDE), nije bila na promociji, ali je očigledno sve pratila jer je na Instagramu objavila Radanovićev novi spot i odmah ga potkačila preimenujući naziv pesme (te detalje saznajte na OVOM linku).

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča o ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" još uvek ne prestaje, Sloba je dok je trajala promocija dao izjavu za medije o Luni Đogani i o njegovom sada već famoznom ulasku na imanje u Šimanovcima kada je blogerka potom preživela težak nervni slom o kom se naširoko i naveliko pisalo.

- Trudim se da ne izazovem ničije loše reakcije. Bilo mi je žao Lune, video sam da se dosta kidala. Nisam pustio suzu, ali ja patim u tišini, muški, nikada to nisam radio zbog žene - izjavio je on za "Kurir" i dodao:

- Trudim se da se bavim karijerom, da izguram sve u pravom smeru i dajem sve od sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Radanović izbacio dugoočekivanu pesmu Kocka! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2018

Slobodan Radanović juče je izbacio svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka". Ovaj singl je dugo najavljivan, zbog čega je pevač održao i promociju, kojoj bivša supruga Kristina Kockar nije prisustvovala...Promociji su prisustvovale brojne Slobodanove kolege, ali i koleginica Rialda iz BIH, za koju...

Nastavak na Svet plus...

"PATIM U TIŠINI!" Sloba OTVORENO o Luni i nervnom slomu koji je doživela, a pominjao je i SUZE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 07:20

Pakao?!..Sloba Radanović kaže da je u rijalitiju Zadruga preživeo pravi pakao i da su mu bivša žena Kija Kockar i ljubavnica Luna Đogani, sa kojom je imao aferu za vreme boravka u Zadruzi...On tvrdi da sa Anom Korać nije imao aferu, ali da mu je žao što je nakon žurke na kojoj je gostovao u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.