Oni su jedini srpski rijaliti par čija je ljubav preživela: Osam godina posle početka veze oni objavljuju ovu sliku i Instagram je u čudu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su jedini srpski rijaliti par čija je ljubav preživela: Osam godina posle početka veze oni objavljuju ovu sliku i Instagram je u čudu!

Emocije se pojačavaju s godinama...

Rijaliti ljubav je isto što i lažna ljubav. Tako se govori, a brojni primeri to i dokazuju. Izuzetak su Bojana Barović i Nikola Rokvić koji su vezu započeli u rijaliti programu i koji su je sačuvali do danas.

Počelo je sve 2010. u "Survajveru". Od bezazlenih simpatija došlo se do romanse na malim ekranima koju su gledaoci verno pratili. Manekenku i pevača pratili su i sumnje da neće "uspeti" i da će raskinuti čim se takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi.

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on May 23, 2018 at 12:13pm PDT

Međutim, njihove emocije su postajale sve izraženije, a kada su se vratili u realnost, nastavili su i istom ritmu. Nijedan skandal niti bilo kakva naznaka da će doći do raskida nije uzdrmala njihovu vezu. I to je potrajalo do njihove javne veridbe na novogodišnjem dočeku u Beogradu, a onda i do venčanja 2016. godine u manastiru Mileševa.

Na intimnoj ceremoniji uz prisustvo kumova sklopili su crkveni brak. Nekoliko meseci kasnije dobili su ćerkicu Leonu, a u avgustu ove godine saopštili su da drugi put postaju roditelji.

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Dec 22, 2018 at 2:45pm PST

Da li se i dalje vole? Da li je sa njihovim brakom sve u redu? Neka slika koju je Nikola objavio na Instagramu kaže svoje. A slika poručuje: "Ljubav jača nego nikad pre".

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Nov 15, 2018 at 10:39am PST

Nema boljeg primera od njih dvoje da je za ljubav svako mesto i svako vreme pravo, pa sve i da ona počne u rijalitiju.

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Apr 29, 2018 at 8:22am PDT

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jun 21, 2018 at 11:51am PDT

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 10, 2018 at 8:42am PDT

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Nov 15, 2018 at 10:39am PST

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jul 16, 2018 at 5:19am PDT

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jun 28, 2018 at 7:32am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.