Odmor pošao po zlu: Lindzi Lohan se zarazila retkim i neizlečivim virusom!

Izvor: Svet, 01.Jan.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmor pošao po zlu: Lindzi Lohan se zarazila retkim i neizlečivim virusom!

Idilični odmor Lindzi Lohan u Francuskoj Polineziji završio se na ne baš lep način kada je glumica fanovima otkrila da boluje od retkog i neizlečivog virusa.
Lindzi je danima na društvenim mrežama objavljivala predivne fotografije sa odmora, a sve se promenilo kada je fanovima čestitala Božič uz još jednu predivnu fotografiju i dodala:
“Ovo je pre nego što sam dobila virus čikungunja. Molim vas, koristite sprej protiv inskeata. Bog vas blagoslovio.” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Prema navodima Svetske zdravstvene organizacije, čikungunja se prenosi ugrizima komaraca i izaziva groznicu, bol u zglobovima, umor i osip. Nažalost, za ovaj virus još ne postoji lek i bolobi mogu da potraju mesecima.
Ipak, Lindzi je poručila da se ne predaje. “Nije zabavno biti bolestan. Ali, želim svima srećnu novu godinu. Čuvajte se, volim vas”, napisala je ona, i dodala da neće dozvoliti da joj bolest pokvari odmor.
Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.