OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Majkl Džekson 92. ODLEPIO za SRPSKOM pevačicom! A tek da vidite kojom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Majkl Džekson '92. ODLEPIO za SRPSKOM pevačicom! A tek da vidite kojom! (FOTO)

Kralj popa nije mogao da veruje kad ju je video...

Majklu Džeksonu je, verovali ili ne, 1992. zapala za oko srpska pevačica koja je tada bila vrlo popularna!

PRIMLJEN U BEOGRADSKI INSTITUT: Slavnom srpskom glumcu se POGOROŠALO zdravstveno stanje!

Radi se o Ekstra Neni, poslednjoj predstavnici Jugoslavije na Evrosongu pred sankcije, 1992. u Malmeu. Ona je, kako navodi Kurir, osam dana uživala u pažnji koju su joj poklonili saradnici "kralja popa" po njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naredbi!

ŠOK NA ESTRADI! Slavna srpska pevačica USVAJA dete? ODMAH se oglasila! SVE je jasno!

Džeksonovi saradnici su tada boravili u Švedskoj, videli Nenu i odmah obavestili muzičara. Kad je video njenu sliku, on se, navodno, oduševio toliko da joj je ustupio svog vozača i nekoliko telohranitelja.

- Mada Majkl nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa. Tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom, pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih telohranitelja, koji su me pratili u stopu. Bilo je to najnezaboravnijih osam dana u mom životu - pohvalila se pevačica.

Do susreta Ekstra Nene i Džeksona nikad nije došlo jer ona ubrzo više nije mogla da putuje u inostranstvo zbog sankcija. Raspadom SFRJ propali su i svi ugovori koje je potpisala sa inostranim agentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.