OVO JE SADRŽAJ PORUKE iz poslednje scene Južnog vetra: Reči Petra Maraša otkrivaju mnogo - evo šta je napisao i kome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 02:04

OVO JE SADRŽAJ PORUKE iz poslednje scene "Južnog vetra": Reči Petra Maraša otkrivaju mnogo - evo šta je napisao i kome!

Mnogima je promakao ovaj detalj!

Televizijska serija, "Južni vetar - na granici" emituje se na RTS-u od februara i predstavlja nastavak prethodno prikazanih filmova "Južni vetar" i "Južni vetar 2 - ubrzanje".

Ova sezona se bavi borbom svetskih sila - Rusije, Evrope i Amerike, kriminalnim vezama, korupcijom i sukobljenim interesima u čijem je centru naša zemlja i glavni junaci Petar Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U velikom finalu serije, kreatora Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, svi su strepeli da li će preživeti glavni junaci - Maraš i Baća.

Epizoda je bila veoma napeta, uz mnogo ubistava, a Maraš i Baća uspeli su da prežive i krenu nazad za Beograd. Međutim, tu nastaje problem.

Pri kraju epizode vidimo Baću u kupatilu i da je blizu nervnog sloma. Budućnost ovog lika je za sada nepoznata i šta će se desiti sa njim će se tek saznati, a da druga sezona nije i poslednja sezona "Južnog vetra" gledaoci su saznali na samom kraju, kada je u odjavi pisalo: "Saga se nastavlja".

Međutim, ono što je sigurno je da je Maraš i ovaj put uspeo da se izvuče i preživi. Nakon što mu je država pomogla on je, kako kažu, postao njihovo "javno dobro" i kreće u nove bitke i ovoga puta ulazi u politiku, a čuvene poruke koje se prikazuju pri kraju epizode jasno pokazuju da se on vraća u igru.

- Budite spremni. Tata se brzo vraća - odgovorio je Maraš, osobi koja je memorisana kao "Sin", na pitanje "Tata, gde si? Šta da radimo?".

Šta ovo tačno znači i ko je "Sin" kojem je Maraš poslao poruku, ostaje nam da saznamo u nastavku hit serije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.