MARAŠU SU UBILI BRATA, ĆALETA, A VEČERAS NAJBOLJEG DRUGA! U narednoj epizodi Baća strada u pucnjavi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:56

"MARAŠU SU UBILI BRATA, ĆALETA, A VEČERAS NAJBOLJEG DRUGA!" U narednoj epizodi Baća strada u pucnjavi?

"Vidimo se nekom novom prilikom!"

Serijal filmova i serija "Južni vetar" po mišljenju mnogih je pravi bum u domaćoj kinematografiji u žanru akcionih dela. Sve veći broj mladih, ali i starijih sa nestrpljenjem čeka poslednju epizodu serijala "Južni vetar: Na granici" koja će biti emitovana večeras.

Iako se radi o akciji, reditelj Miloš Avramović je na maestralan način uspeo da uplete različite priče, emocije, motive i činioce kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča bila što realnija.

Budući da je jedna od gledanijih serija kako kod nas, tako i u regionu, digla se velika prašina, nakon što je Miodrag Radonjić, koji igra ulogu "Baće" a koji je pobrao mnoge simpratije, napisao na svom Instagramu da se "vide u nekom narednom projektu", te su verni gledaoci pisumnjali da će Baća poencijalno biti ubijen u večerašnjoj epizodi:

- Ovom porukom i ofim fotkama, mislim da Baća večeras strada u pucnjavi. Marašu su ubili rođenog brata, ćaleta, a večeras i najboljeg druga - glasio je komentar na fotografije Radonjića, a u opisu je pisalo:

- Dame i Gospodo, hvala Vam na pažnji! Vidimo se nekom novom prilikom - napisao je Baća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEOČEKIVANI KRAJ "JUŽNOG VETRA" - Reditelj ostavio publiku bez daha! Ovaj detalj mnogima promakao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023

Ovo će mnoge raspametiti!..Televizijska serija, "Južni vetar - na granici" emituje se na RTS-u od februara i predstavlja nastavak prethodno prikazanih filmova "Južni vetar" i "Južni vetar 2 - ubrzanje"...Ova sezona se bavi borbom svetskih sila - Rusije, Evrope i Amerike, kriminalnim vezama, korupcijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.