OSEĆAM SE PONIŽENO I EMOTIVNO SKRHANO Oglasio se Karić Od nekih sudbinskih stvari ne možemo pobeći

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 16:52

"OSEĆAM SE PONIŽENO I EMOTIVNO SKRHANO" Oglasio se Karić "Od nekih sudbinskih stvari ne možemo pobeći"

Teško mu je!

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću pre nekoliko dana je određen pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je osumnjičen da je prebio starletu Natašu Šaviju.

Tim povodom se sada oglasio njegov otac Osman Karić, koji je otkrio kako se oseća.

Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman.

Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.