OPROSTILA MU ŠVALERACIJU! Zadrugar prešao sa jedne na drugu! Pali i strasni POLJUPCI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPROSTILA MU ŠVALERACIJU! Zadrugar prešao sa jedne na drugu! Pali i strasni POLJUPCI! (VIDEO)

Obrlatio je!

Odnos Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija je zahladneo onog trenutka kada je on svoje slobodno vreme provodio sa Marijanom Zonjić. Njihovo zbližavanje je primetila i novinarka, pa se distancirala od njega.

Petrući je priznao Rebeki da gaji emocije prema njoj, a da je sa Zonjićevom bio samo radi zabave. Popovićeva nije mogla da se pomiri sa ovime, pa mu je povremeno i prebacivala.

Tokom rođendanske žurke Rade Vasić, Petrući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prišao Rebeki i ljubio je u vrat, a ona mu je ponovo prebacila zbog njegovog ponašanje. Međutim, kako nije mogla da ostane imuna na njegove poljupce, ona je poklekla, pa se ljubila sa njim.

- Povredio si me što si iskoristio taj moj loš period. Ti 12 sati spavaš i onda šetaš četiri sati sa njom - prebacila je Rebeka Petrućiju dok ju je on ljubio.

Svi zadrugari su primetili njihov poljubac, pa su komentarisali da je palo pomirenje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Progovorili i o NEBEZBEDNOM S*KSU! Milijana otkrila kako je osvojila Milojka! "KUPALA ME I PAZILA!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.