OPASNA KEVA: Majka Bred Pita očima ne može da vidi bivšu snajku! A zamera joj OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNA KEVA: Majka Bred Pita očima ne može da vidi bivšu snajku! A zamera joj OVO!

Ne oprašta!

Jedan od turbulentnijih razvoda koji smo videli posljednjih godina, svakako je onaj između para nekada nazivanog Brangelina, a kako stvari stoje, porodični odnosi su prilično narušeni nakon što je njihova ljubav pukla.

Bred Pit je upravo osvojio nagradu Akademije za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", i dok su se neki ljudi pitali hoće li na dodelu nagrada doći s bivšom ženom, Dženifer Aniston, drugi su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvereni da će, ipak, doći u pratnji svoje mame, Džejn Pit.

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on Feb 12, 2020 at 6:45am PST

Kako se pokazalo, pratnja mu je ipak bila njegova menadžerka, ali to ne znači da mama nije imala posebno mesto u njegovom srcu.

U poslednje vreme Bredu zaista nije lako. Njegov razvod i borba za starateljstvo nad decom, s Anđelinom Džoli, zahtevala je mnogo napora i drame, ali njegova mama ga je celo vreme podržavala. Kako se čini, ona duže vreme nije bila zadovoljna svojom snajom, Anđelinom.

Naravno, nije u redu odvajati decu od bake i deke, ali kada je u pitanju Anđelina, ništa nas ne može iznenaditi. Ipak, ovo su razlozi koji se navode kao dokaz da Džejn ne podnosi bivšu ženu svog sina:

1. Veruje se da Džejn Pit nikada neće oprostiti bivšoj snaji Anđelini Džoli, krivi je jer je uništila život njenog sina i nikada joj neće oprostiti što ga je tretirala na okrutan i manipulativan način.

Pit jedva ima nekakav odnos sa svojom decom otkad su se razveli i njegova mama ne želi da dopusti da se to nastavi.

2. Kod nje ne prolazi to što Anđelina "glumi" brižnu mamu

Anđelina u javnosti sebe prikazuje kao brižnu mamu. Međutim, iza scene postoji i druga strana priče.

Sudeći prema jednom izvoru, Anđelina svu decu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

- Ona je izgubila vezu sa stvarnošću. Njen bes i sebičnost postaju sve jači. Čak je zvala ljude u 2 ujutro da se svađa - kaže izvor blizak paru.

3. Baka Pit želi da interveniše

Džejn Pit je spremna da održi lekciju Anđelini, ali njen sin ne želi da se ona meša.

- Bred je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava s Anđelinom, ali ona želi da je pogleda u oči i održati joj lekciju. Krivi je za to što je uništila život njenog sina i želi da dobije neke odgovore - kaže jedan izvor.

4. Brad i Anđelina imali su izuzetno skup razvod

Kada je sve rečeno i učinjeno, Bred Pit bi mogao biti lakši za oko 100 miliona dolara kada se zbroje svi detalji razvoda i borbe za starateljstvo.

A post shared by 💍Brad Pitt💍 (@bradpitt.loml) on Feb 16, 2019 at 2:59pm PST

To, takođe, ne odgovara njegovoj mami.

5. Detalji borbe za starateljstvo nisu potvrđeni

Iako je Džejn Pit sigurno bila podrška svom sinu tokom razvoda i borbe za starateljstvo, nigde ne postoji službena potvrda o tome da ona želi da se suoči s Anđelinom.

Ipak, može se pretpostaviti da, budući da je Bred bio sprečen da viđa decu, nije ih viđala ni njihova baka. To je sasvim dovoljno da izazove bes.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.