ONA JE ĐAK GENERACIJE: Evo kako izgleda i šta radi ćerka Mire Škorić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE ĐAK GENERACIJE: Evo kako izgleda i šta radi ćerka Mire Škorić (FOTO)

Sjajna devojka.

Ćerka pevačice Mire Škorić, Milica, studira na Medicinskom fakultetu, a srednju školu je završila kao đak generacije.

Njena interesovanja su potpuno drugačija, a trenutno je posvećena svom obrazovanju. Kako se ranije pisalo Milica želi da završi specijalizaciju na hirurgiji.

- Ona je sjajan student, treća godina medicine. Uči puno. Čak se i retko viđamo. Ja sam najponosna majka na svetu - izjavila je Škorićeva nedavno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kako je većina dece poznatih odlično poznata javnosti, kada su Miru upitali zašto se Milica ne eksponira, pevačica je dala odgovor koji je oduševio mnoge.

NIJE PEVAČICA! Mira Škorić otkrila čime se bavi njena ćerka!

- Ne bih volela da se bavi pevanjem. Ovo je naporan posao, iako svi misle da je to lako i da je to jednostavno, nije nimalo. Glava u torbi, putovanja, nastupi, zaista nije lako - priznala je popularna pevačica.

Pogledajte kako izgleda Mirina jedinica u našoj galeriji:

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.