OKRŠAJ IZ PAKLA - PALA U NESVEST: Zorici Marković se nakon koškanja sa Anđelom slošilo - jedva došla sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 00:00

OKRŠAJ IZ PAKLA - PALA U NESVEST: Zorici Marković se nakon koškanja sa Anđelom slošilo - jedva došla sebi!

Ovo je malo ko znao, sve do sada.

Zorica Marković, napustila je veliko superfinale "Zadruge 6" i tom prilikom u susretu sa novinarima otkrila kakvo je njeno viđenje ovogodišnjeg učešća i tom prilikom dotakla se raznih tema.

Svakako je njena interesna sfera bila Anđela Đuričić, koja je ljuta rivalka njene najbolje rijaliti drugarice, Ane Ćurčić.

- Moje prijateljstvo sa Anom će opstati. Naše porodice su se zbližile. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anina majka kada se rasplakala, mnogo me je dirnulo. Najteže od svih sezona mi je ovo bilo. Što se Milene Kačavende tiče, ja čitam između redova. U tom momentu kada je rečeno da niko ne treba da se oglašava, ja sam pomislila da ona nešto sumnja mimo dogovora. Jako veliku dubinu ima njihov odnos i zbog svega je možda kuma tako nešto pomislila - rekla je Zorica, pa se onda osvrnula na Anđelu Đuričić.

- O dotičnoj ne bih komentarisala. Ona je želela smrt meni i mojoj deci. Ona je jedini krivac, potpalila je vatru i sve namerno uradila. Zvezdan i ja nikada nismo pričali o emocijama njegovim prema njoj. Sve je to bilo u prolazu. Bez obzira na sve, ja sam mislila da će sve biti u redu. Malo je vremena objasniti šta smo mi tamo preživeli. Ja sam njoj rekla da mor ada zna šta radi i opomenula je. Devojka je bez mozga, njoj nešto fali. Ona je mene najviše mrzela na svetu, ali ja sam nju iskulirala. Ja kada sam pala u nesvest zbog dignutog pritiska, ona se izvinila reda radi - zaključila je Zorica.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANĐELA JE ŽELELA SMRT MENI I MOJOJ DECI Zorica Marković nakon "Zadruge" zgrožena Đuričićevom, a evo šta posle svega misli o Ani Ćurčić (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Jun.2023

Zorica Marković nakon napuštanja "Zadruge" progovorila je o prijateljstvu sa Anom Ćurčić, o dešavanjima u Beloj kući, kao i o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.