OGLASILA SE KONAČNO I ZADRUGARKINA MAJKA! Otkrila da li će ćerka završiti sa Janjušem u vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 22:20

OGLASILA SE KONAČNO I ZADRUGARKINA MAJKA! Otkrila da li će ćerka završiti sa Janjušem u vezi

Svi je povezuju!

Valentina Stanković u poslednje vreme je na ''meti'' zadrugara u Beloj kući. Bila je optuživana više puta da joj se sviđaju iz dana u dan drugi muškarci, a sada je i na red došao Marko Janjušević Janjuš. Tim povodom za Pink.rs oglasila se i njena majka Marijana.

- Lepo im je ona odgovorila oni su joj generalno svi za sprdnju. Njihovi umovi su takvi kakvi jesu. Zgrožena sam Marijinom izjavom da se zaljubljuje u starije muškarce, ona je majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ima tri ćerke. Lepo im je odgovorila Valentina da još uvek nije spremna za bilo kakvu vezu, jer se lomi između devojčice i devojke. Mogu da pričaju šta god žele! Poznajem svoje dete znam koliko je iskrena i koliko je ispravna, što je i pokazala u rijalitiju. Svaka pokaže ono što najbolje zna da radi. To je ona, bez foliranja i bez maske živi život u rijalitiju - rekla je Marijana, pa dodala:

- Volim kad ustane skreše im u oči šta ima i sa tako malo godina je pokazala koliki je borac! Mi kao porodica smo uz nju i verujemo joj, a svaka njena odluka je na njoj. Ponosna sam na njenih 17 godina, jer kad je uporedim sa njenim vršnjakinjama u mnogim segmentima joj nisu ni za prići. Voli ona da pravi šou sa ukućanima, tako će nadam se biti sve dok je unutra. Jer njoj je dosadno i to opravdava njeno ponašanje. Njoj je to zanimacija, da ih smatra ide im na živce i da bude svuda u toku i postavlja milion glupih pitanja, jer to je ona - rekla je Marijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.