OGLASILA SE IZ KARANTINA! Goca Tržan podelila  BITNE savete: Evo kako ona provodi vreme u izolaciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE IZ KARANTINA! Goca Tržan podelila BITNE savete: Evo kako ona provodi vreme u izolaciji (FOTO)

Nije joj dosadno.

Pevačica Goca Tržan, čini nam se, uživa u slobodnom vremenu kod kuće i sa svojom porodicom. Situacija sa korona virusom nas je sve zatekla nespremne, a ona je podelila savete svojim pratiocima kako mogu da upotpune svoje vreme u izolaciji.

 Naime, Goca je objavila fotografiju na svom Instagram profilu.

#ostanikodkuće Danas:skuvala porodici sva tri obroka plus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiramisu, sredila detaljno ceo stan, razvrstala i oprala tri masine vesa(jbt u ovoj kuci kao vojska da zivi?!), izasla samo da kupim lekove, odgledala dva filma, zivkala prijatelje, dopisivala se sa familijom, kontrolisala dete da li uci i radi domaci, citala... Pa nije lose za jedan dan... Idemo dalje...

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 24. Мар 2020. у 2:51 PDT

-Danas: Skuvala porodici sva tri obroka plus tiramisu, sredila detaljno ceo stan, razvrstala i oprala tri mašine veša (jbt u ovoj kući kao vojska da živi?!), izašla samo da kupim lekove, odgledala dva filma, zivkala prijatelje, dopisivala se sa familijom, kontrolisala dete da li uči i radi domaći, čitala... Pa nije loše za jedan dan... Idemo dalje - napisala je Goca.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Influenserke preporučuju: Koji je to modni trend nastao u izolaciji (foto)

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Mar.2020

Foto: Guliver/Gettyimages Modni trend nastao u karnatinu. Da, istina je Čim nešto mora, većini ljudi je odmah manje “atraktivno”, pa čak i kada je u pitanju sedenje kod kuće koje dugo priželjkuju. U trenutnoj situaciji kada zbog korona virusa sa kojim se bori ceo svet samo oni koji nemaju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.