OPET ISPADE?! Nives Celzijus OVO radi u izolaciji: Objavila fotku, a u prvom planu njeno MEĐUNOŽJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET ISPADE?! Nives Celzijus OVO radi u izolaciji: Objavila fotku, a u prvom planu njeno MEĐUNOŽJE (FOTO)

Voli da pretera...

Zgodna hrvatska pevačica i glumica ne prestaje sa objavom provokativnih fotografija ni za vreme svih nedaća koje su nas zadesile. Pitamo se da li je višak slobodnog vremena ili nešto drugo. Kako god bilo, jedno je sigurno, šta god da objavi, njeni muški pratioci se ne bune.

 Nives se ovoga puta oglasila, čini se poučnim savetima, koji su pali u drugi plan zbog njene odevne kombinacije.

Sretna sam što sam oprala kosu. Sretna sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam imala gdje oprati kosu. Sretna sam što iz udobnosti svog kauča mogu blejat u tv. Sretna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvijek mi to dopuštaju. 💕 Sretna sam i što se ne moram sređivati neko vrijeme. Nabacila sam si špangice čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom. 😊 @ivana_nakit_sibenik_official

Објава коју дели Nives Celsius (@nivescelsius) дана 24. Мар 2020. у 11:15 PDT

- Srećna sam što sam oprala kosu. Srećna sam što sam imala gde oprati kosu. Srećna sam što iz udobnosti svog kauča mogu gledati televiziju. Srećna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvek mi to dopuštaju. Srećna sam i što se ne moram sređivati neko vreme. Nabacila sam si šnalice čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom - napisala je Nives, koja je uz pozitivne komentare dobila i brojne kritike na račun njenog stajlinga i u ovim teškim momentima.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.