ODGOVORILA NA JEZIVO PITANJE: Ljubina kći OTKRILA da li je unajmila plaćenika da naudi Čabarkapi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVORILA NA JEZIVO PITANJE: Ljubina kći OTKRILA da li je unajmila plaćenika da naudi Čabarkapi!

Opasne veze.

U rijalitiju "Parovi" sinoć je na "vrućoj stolici" sedela Aleksandra Subotić, a produkcija joj je spremila niz škakljivih pitanja.

Prvo od njih glasilo je - Da li je istina da je planirala da unajmi čoveka koji bi naudio Aleksandru Čabarkapi i njegovoj ženi Klaudiji? Podsetimo, Aleksandra je bila Čabarkapina ljubavnica, a iz te veze dobila je ćerku. Čabarkapa je trenutno u zatvoru, a sa Klaudijom ima četvoro dece.

Pogledajte OVDE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je Aleksandra "pukla" i počela da baca stvari na Anamariju Džambasov.

Aleksandra je rekla da je to izmišljotina i da je ona u to vreme bila sa svojim detetom. Takođe, ona je demantovala da je grebala Klaudijino auto, što joj je ranije bilo spočitavano.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.