OD SADA POKAZUJEM SAMO ONU PRAVU KOJU ĆU DA ŽENIM! Adam Đogani nakon što se opekao u ljubavi, doneo odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 14:49

"OD SADA POKAZUJEM SAMO ONU PRAVU KOJU ĆU DA ŽENIM!" Adam Đogani nakon što se opekao u ljubavi, doneo odluku

Odlučio je!

Adam Đogani gostovao je u emisiji "Narod pita" sa bivšom izabranicom DJ Tamaris, a tom prilikom je za medije otkrio da je doneo odluku da ne pokazuje javnosti svoje buduće devojke, dok ne bude siguran da je ona prava i da će da je oženi.

Adam je otkrio da ima nnovu ljubav, ali da ne želi da je objavljuje još uvek.

- Nismo se ni videli ni čuli. Što se mene tiče, ja nemam ništa protiv tog pružanja ruke, bilo, pa prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Adam o odnosu sa Tamaris, a onda je otkrio da kod njega ipak ima nova ljubav:

- Ima (smeh). Ne volim ja to da otkrivam, ajde to što se desilo u "Zadruzi" ta ljubav, mislim da ću plasirati u javnosti kada budem siguran da je to moja žena, da ću da pravim decu i porodicu, do tada ne. Nema poente, mislim da je najbolje da se pokaže ona prava - rekao je on.

Kada je reč o podršci njegove veze sa Tamarom, iako Tamarina porodica nije podržavala, Adam je istakao da ni njegova porodica nije bila za njegov odnos sa njom.

- Takođe, da, nisu podržavali to znam, šta znam. Mene ne zanima šta će moja porodica reći, niti njena, bitno mi je kako ću se osećati u tim trenucima. Ja sam dao sve od sebe u tom trenutku i to je to - rekao je Đogani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.