ADAM ĐOGANI OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU 7! Evo šta je rekao uživo u emisiji i potencijalnom učešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:15

ADAM ĐOGANI OTKRIO DA LI ULAZI U "ZADRUGU 7"! Evo šta je rekao uživo u emisiji i potencijalnom učešću

Evo da li bi voleo da bude učesnik Elite....

Adam Đogani, bivši učesnik Zadruge 2, ali i Zadruge 6, otkrio je u emisiji sinoć "Narod pita", kada je gostovao sa DJ Tamaris, bivšom devojkom, da li bi voleo da uđe i u sedmu sezonu Zadruge, Elitu.

Adam je i za prethodnu sezonu govorio da bi voleo da uđe ali da nije bio siguran, a sada je podeljenog mišljenja.

- Da li bi ušao u Elitu? - pitao ga je gledalac.

- Rekao sam sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikad više, ali ne znam. I voleo bih i ne bih, ne znam - dodao je Adam.

Podsetimo, Adam je otkrio tokom emisije i da je navodno dobio preteće poruke pred početak emisije "Narod pita" i to navodno od sadašnjeg dečka DJ Tamaris:

- Ti si dala moj broj tom nekom tvom, koji mi je rekao da te ne diram u emisiji. Odakle ti pravo da daješ moj broj? Zamisli da ja dam tvoj broj nekoj svojoj je**čici - rekao je Adam.

- To je džentlmenski s njegove strane. Zna se šta si umeo da kažeš o meni, zato se to i desilo. Ti si prvi umešao tu osobu - dodala je Tamaris.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.