REKAO MI JE DA TE NE DIRAM! Adam Đogani dobio PRETEĆE PORUKE pred gostovanje u emisiji Narod pita?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:04

"REKAO MI JE DA TE NE DIRAM!" Adam Đogani dobio PRETEĆE PORUKE pred gostovanje u emisiji "Narod pita"?

"Ti si bio taj koji je izneo prljav veš o meni."

Adam Đogani, bivši učesnik Zadruge, gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita" sa svojom bivšom devojkom iz Zadruge, DJ Tamaris.

Adam je tokom emisije otkrio da je navodno dobio poruke od sadašnjeg dečka Tamaris, koji mu je poručio kako kaže, da je ne dira u emisiji.

- Ti si dala moj broj tom nekom tvom, koji mi je rekao da te ne diram u emisiji. Odakle ti pravo da daješ moj broj? Zamisli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ja dam tvoj broj nekoj svojoj je**čici - rekao je Adam.

- To je džentlmenski s njegove strane. Zna se šta si umeo da kažeš o meni, zato se to i desilo. Ti si prvi umešao tu osobu - dodala je Tamaris.

- Pa, ti si prva rekla za njega - kazao je Adam.

- Ovo je znak kako se devojka brani - rekla je Tamaris.

- Ja te nisam branio? Branio sam te rukama i nogama! Ti si se na moje oči muvala s drugima - rekao je Adam.

- Adamu je samo stigla poruka da me ne spominje ovde u negativnom kontekstu - kazala je Tamaris.

- Taj neki je poslao kada je bio moj praznik u ''Zadruzi'' sliku s njenim likom. Ti o tom govoriš da je džentlmen, a on je tako nešto uradio. Ona priča za njega da je džentlmen, a za moju slavu je poslao takvu sliku, gde si oskudno obučena - rekao je Adam.

- Ti si bio taj koji je izneo prljav veš o meni. On je možda tada imao emociju. Ja njega neću pljuvati - rekla je Tamaris.

Dj Tamaris odlučila je da pročita poruku koju je njen parter napisao Adamu pre emisije.

- Ćao Adame. Znam da ste Tamara i ti u emisiji večeras. Zamolio bih te da je večeras ne komentarišeš u lošem kontektu, kao što znam da ni ona tebe neće komentarisati. Veliki pozdrav - glasila je poruka.

- Ja nisam imao nameru da ti išta loše kažem. Mogli smo da budemo u emisiji, saslušamo gledaoce i to bi bilo to. Niko ne može da utiče na mene, jer su želeli da se ja povučem - kazao je Adam.

- Da si ti mene poštovao, ne bi bilo sve ovako kako je sad. Možda ne bi - rekla je Tamaris.

- Bio sam i više nego dobar prema tebi - rekao je Adam.

- Ja sam zauzeta devojka, a ti zauzet dečko. Čemu sad sve ovo? - upitala je Tamara.

- Mi smo vatra, prava vatra - rekao je Adam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADAM ĐOGANI OTKRIO DA LI ULAZI U "ZADRUGU 7"! Evo šta je rekao uživo u emisiji i potencijalnom učešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Evo da li bi voleo da bude učesnik Elite....Adam Đogani, bivši učesnik Zadruge 2, ali i Zadruge 6, otkrio je u emisiji sinoć "Narod pita", kada je gostovao sa DJ Tamaris, bivšom devojkom, da li bi voleo da uđe i u sedmu sezonu Zadruge, Elitu...Adam je i za prethodnu sezonu govorio da bi voleo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.