OBEZBEĐENI SPECIJALNI USLOVI: Izlaze iz rijalitija da GLASAJU, a OVU STVAR im je produkcija DOZVOLILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2022, 17:17

OBEZBEĐENI SPECIJALNI USLOVI: Izlaze iz rijalitija da GLASAJU, a OVU STVAR im je produkcija DOZVOLILA

Moraju da ispune svoju građansku dužnost.

U Srbiji se danas održavaju predsednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za skupštinu Beograda i još 13 gradova i opština, a svoju građansku dužnost danas su obavile i mnoge poznate ličnosti.

Glasanje je pravo svakog državljanina Republike Srbije, ali i obaveza, pa je zbog toga i Veliki šef organizovao izlazak iz rijalitija za deo zadrugara, koji to pravo imaju.

Svoju građansku dužnost već su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavili Stefan Karić, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Marko Đedović, Anđelo Ranković i drugi.

Svako od njih iz Imaginarijuma izlazi u pratnji obezbeđenja, koje ih prati sve do njihovog biračkog mesta, a naravno kako bi sve proteklo regularno i bila ispoštovana svačija privatnost, zadrugari u kabinu za glasanje ulaze sami, odnosno bez članova obezbeđenja, što je presedan, budući da kao učesnici rijalitija nemaju pravo da bez obezbeđenja idu bilo gde van Zadruge.

Odmah nakon što glasaju, vraćaju se u Belu kuću i nastavljaju svoj život u rijalitiju.

Razgovor o izborima, kao i o tome ko je za koga glasao je u rijalitiju zabranjen, a fanovi su oduševljeni što je učesnicima rijalitija takođe omogućeno da daju svoj glas na predsedničkim, parlamentarnim, ali i izborima za skupštinu Beograda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.