OBEĆAO JOJ OVO! Evo kojoj poznatoj DAMI je Toma Zdravković posvetio pesmu Za Ljiljanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEĆAO JOJ OVO! Evo kojoj poznatoj DAMI je Toma Zdravković posvetio pesmu "Za Ljiljanu"!

Sigurno je znate!

Pevač Toma Zdravković je iza sebe ostavio mnogo hitova koje i danasa rado slušamo, a emociju koju je imao u glasu retko koji pevač može da dočara.

Sve njegove pesme su posvećene nekim ženama, koje je poznavao i koje su prošle kroz njegov život, a pesma Za Ljiljanu posvećena je našoj poznatoj glumici Ljiljani Blagojević.

Oni su se upoznali na snimanju serija Doktorka na selu 1982. godine, a on je pored toga što je radio muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovu seriju, imao i epizodnu ulogu.

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on Feb 3, 2017 at 3:31pm PST

Tom prilikom on je obećao Ljiljani da će napraviti pesmu za nju i dve godine ona je objavljena na njegovom albumu.

 Tačno je, stihovi te numere posvećeni su upravo meni. Verovatno sam mu bila draga i simpatična, pa sam ga inspirisala da napiše "Za Ljiljanu" - izjavila je Ljiljana u emisiji.

Ljiljana Blagojević je majka naše glumice Kaline Kovačević.

STAVIO JOJ RUKU NA G*ZU, ONA VRELO ZAMEŠALA! Teške bahanalije na plaži! Ne, on se NE smiruje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.