O NJEGOVOJ LJUBAVNOJ AFERI BRUJI ZADRUGA: Svi misle da je anoniman, a zapravo mu je tetka LEGENDA 90-ih

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O NJEGOVOJ LJUBAVNOJ AFERI BRUJI ZADRUGA: Svi misle da je anoniman, a zapravo mu je tetka LEGENDA 90-ih

Nepoznat podatak.

Posle Lune Đogani i Slobe Radanović, još jedan ljubavni par koji je romansu započeo u rijalitiju "Zadruga" okupira pažnju javnosti. Maneken Anđelo Ranković i pevačica Teodora Džehverović su izgleda baš zagrizli jedno za drugo i ne haju što se sve dešava ispred uvek budnih kamera. Iako se neretko svađaju i raskidaju, njihova veza se nastavlja i oni svakodnevno razmenjuju nežnosti.

Iako je za većinu anonimus (osim najstrastvenijih pratilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Parova" gde je bio za kratko), Rankovićeva tetka je jedna od najpoznatijih pevačica burnih 90-ih. Reč je o Jasni Milenković Jami, za koju se tada pisalo čak i da je u vezi sa kontroverznim crnogorskim političarem Milom Đukanovićem.

Anđelo je rođen 18. oktobra 1992. godine u Beogradu, a po zanimanju je diplomirani ekonomista. Trenutno se bavi manekenstvom, a fudbal je igrao 14 godina. Hobi su mu putovanja, s obzirom na to da je živeo u Johanesburgu, i Dubaiju, a posetio je London, Rim, Milano, Monako, Monte Karlo, Nicu, Kan, Barselonu i još mnogo gradova.

- S obzirom na to da sam sportista, imam takmičarski duh, volim izazove i nova iskustva. Ulazim da se takmičim sa ciljem da pobedim i nadam se da će ovo biti lepo iskustvo za mene. Učesnici i gledaoci mogu da očekuju sa moje strane korektnost i poštenje, a za ostalo, ne znam ni ja sam kako će biti - rekao je Anđelo na ulasku u "Pinkovo" imanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.