Novi STAR saznaje: Anabela traži 6.000 evra nedeljno da sa ćerkom uđe u Parove!

Izvor: Svet, 18.Sep.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR saznaje: Anabela traži 6.000 evra nedeljno da sa ćerkom uđe u Parove!

Anabela Atijas bila je pre sedam godina u Velikom bratu, potom na Farmi, a sada se šuška da će ući i u Parove! Kako smo saznali, pevačica će najverovatnije u vili biti sa ćerkom Lunom, a honorar koji je tražila nije uopšte naivan! Naime, ukoliko produkcija pristane na njen uslov od 6.000 evra nedeljno, gledaćemo i njih dve na TV Happy.
Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << produkcije smatraju da bi gledaocima bilo zanimljivo da gledaju kako funkcionišu zajedno majka i ćerka. Zato su i pozvali Anabelu i predložili joj da uđe sa ćerkom, međutim, ona im nije dala odmah odgovor. Najpre je rekla da ima obaveze i da joj ne treba još jedan rijaliti, ali kad je malo bolje razmislila i pretpostavljam konsultovala se sa nekim, javila je da možda može da se organizuju i da uđu u vilu, ali za nedeljni honorar od 6.O00 evra, od čega bi ona uzela 5.000 a Luna 1.000 evra. Iskreno, ne bi bilo fer prema ostalim takmičarima da njoj daju tako veliki honorar, što su joj i objasnili! Videćemo, možda Anabela opet razmisli i pristane da uđe za manje para”, rekao nam je izvor sa televizije Happy i dodao da već postoji spisak ljudi koji su prihvatili učešće.
“Produkcija ima već ekipu koja će se naći u vili, kao i do sada, kada krene rijaliti naknadno će se ubacivati ljudi. Jedva čekam da gledaoci vide ko će se naći u vili. Vrlo zanimljiv sklop poznatih lčnosti”, završava naš izvor za STAR.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OD CIFRE SUZE OČI: Anabela tražila gomilu para da bi s ćerkom ušla u “Parove”!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016

Iako je potpuno neizvesno kada će startovati nova sezona "Parova", glasine o potencijanim učesnicima ne prestaju, a kako se priča, Anabela Đogani je od produkcije tražila neverovatnih 6.000 evra nedeljno da bi u rijaliti ušla sa ćerkom Lunom...- Iz produkcije smatraju da bi gledaocima bilo zanimljivo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.