Niko mi nije izričito zabranio Oglasila se Lepa Brena nakona skandala na HRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:03

"Niko mi nije izričito zabranio" Oglasila se Lepa Brena nakona skandala na HRT

Pevačica se obratila nakon što je njeno gostovanje naišlo na oštre reakcije javnosti.

Pevačica Lepa Brena se javno obratila  nakon saopštenja Hrvatske radio-televizije, u kojem su istakli da je intervju namenjen razgovoru o karijeri zloupotrebila za promociju sopstvenog biznisa.

Brena se našla u središtu skandala nakon intervjua koji je dala Hrvatskoj radio-televiziji. Na muzičku zvezdu naslonilo se lavina sramnih komentara, a danas se tim povodom oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tamošnji Javni servis. Pevačica je istakla da nije imala lošu nameru.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta, da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena.

Podsetimo, Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a provedene dane u Zagrebu iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvao je lavinu negativnih komentara, a slavna pevačica u jednom od njih nazvana i smećem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pita žena o šoubiznisu, a ova krenula O SVOJIM ČARAPAMA" Lepu Brenu NAJOŠTRIJE OSUDIO auditrorijum HRT-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023

Pevačica je poslednjim gostovanjem na HRT-u izazvala lavinu reakcija. Hrvatska televizija je izjavila da je zloupotrebila emisiju za promociju svog brenda, a Brena je odgoovorila da nije imala lošu nameru. Međutim, komentari ne prestaju da se nižu...Pevačica Lepa Brena pošle nedelje gostovala u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.