Izvor: Luftika.rs, 12.Dec.2023, 13:03

Lepa Brena naljutila Hrvate zbog čarapa: „Mogli su da me prekinu“

Lepa Brena oglasila se nakon objave HRT-a koji ju je optužio da ih je tokom prošlonedeljnog gostovanja u jednoj emisiji „iskoristila“.
Naime, pevačica se našla u središtu skandala nakon što je tokom intervjua koji je bio predviđen za razgovor o karijeri spomenula i svoj privatni biznis, prenosi Index.
– Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno govoriti o mojim proizvodima. Nisam imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nameru namerno kršiti prava na oglas. Niko mi to nije  zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor – kaže Brena za Informer.
Gledaoci je nazvali smećem Podsetimo, Lepa Brena je početkom decembra nekoliko dana boravila u Hrvatskoj, a dane provedene u Zagrebu iskoristila je i za intervju za HRT. Gostovanje u emisiji Kod nas doma izazvalo je lavinu negativnih komentara, a u jednom od njih pevačicu su nazvali smećem.
„Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?“, „Tolerišemo reklame. Muzičko smeće u gostima je dno televizijske civilizacije, EPP ni za šta, Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama“, samo su neke od reakcija.

Inače, Lepa Brena rasprodala je već dve Arene Zagreb, koje su zakazane za prosinac 2024., a najavila je i treći koncert zaredom.
Dakle, Brena će nastupati u zagrebačkoj Areni 6., 7. i 9. decembra naredne godine.
Lepa Brena pre Bobe volela jednog vojvođanskog političara, čak mu je posvetila i jednu pesmu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.