Nekada smo imali frajere, prave muškarce Fatalna Nina iz Nedelje UDARILA NA Bikovića: On je više neka šminka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:51

"Nekada smo imali frajere, prave muškarce" Fatalna Nina iz "Nedelje" UDARILA NA Bikovića: ''On je više neka šminka''

Maša Đorđevć je iznenadila javnost kada je iznela svoje mišljenje o popularnom kolegi.

Glumica Maša Đorđević je nedavno privukla pažnju na sebe tumačeći ulogu Nine u filmu "Nedelja", o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Bez suzdržavanja, glumica je otkrila šta iskreno misli o najpopularnijim glumcima današnjice.

Maša je šokirala sve svojim mišljenjem - izrazivši određenu odbojnost prema kolegama koji su nesumnjivo favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogobrojnih žena i devojčica širom regiona.

- Nekada smo imali Gagu Nikolića, imali smo frajere i prave muškarce, današnji glumci nisu baš toliko muškarci. Miloš Biković i Viktor Savić su lepi momci, ali su više neka šminka, oni su lepi na svoj način, ali nemaju ono što bi se meni lično svidelo - izjavila je Maša u podkastu "Bindž" Novosti.

Glumica je doživela fizički preobražaj kako bi, što verodostojnije, prikazala lik Nine u filmu ''Nedelja'' - koji prati život legendarnog Džeja Ramadanovskog. ''Nina'' je zavodnica za kojom žudi ceo Dorćol, ali i sam Džej.

A post shared by Maša Đorđević (@masa.djor)

Prema njenim rečima, Husein Alijević, je odradio odličan posao u vraćanju Džeja u život. Glumica dalje nastavlja da govori kako je snimanje sa njim bilo uživanje - još od prvog dana scene su tekle sasvim prirodno. Dvoje su imali odličan odnos i kada su kamere bile isključene, uvek su međusobno pomagali i savetovali jedno drugo, što je nesumnjivo bila tajna iza njihove odlične hemije na velikom platnu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.