Naomi Kembel se provela kao bosa po trnju u Crnoj Gori!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel se provela kao bosa po trnju u Crnoj Gori!

Manekenki je za oko zapao jedan od naskupljih prstena u zlatari na Svetom Stefanu. Prodavcu se poverila kako njoj obično poklanjaju prstenje, a ona ih zauzvrat reklamira, ali je prodavačica potpuno ignorisala i dostavila joj račun za nakit, zbog čega je Naomi besno napustila zlataru

Jedna od svetski najpoznatijih manekenki Naomi Kembel imala je nedavno vrlo zanimljivu avanturu u Crnoj Gori, gde je boravila na Svetom Stefanu.

U zlatari hotela u kome je odsela manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je u više navrata probala prsten koji joj je zapao oko, koji je bio među najskupljima. Prodavačicama je ispričala kako joj uglavnom poklanjaju prstenje, a da ona u znak zahvalnosti sve koji se raspituju gde je nakit kupila upućuje upravo na tu adresu.

Očekujući da će primer slediti i zlatara na Svetom Stefanu, manekenka se prenerazila kada su joj dali račun, pa je prsten brže-bolje spustila na pult.

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.