Naomi U Crnoj Gori tražila prsten na poklon

Izvor: 24sata, 26.Sep.2014, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi U Crnoj Gori tražila prsten na poklon

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel nedavno je boravila u gradu-hotelu Sveti Stefan.

navike - U zlatari hotela manekenka je u više navrata probala prsten koji joj je zapao oko, a koji je bio među najskupljima. Prodavačicama je ispričala kako joj uglavnom poklanjaju prstenje, a da ona u znak zahvalnosti sve koji se raspituju gde je nakit kupila upućuje upravo na tu adresu. Očekujući da će primer slediti i zlatara na Svetom Stefanu, manekenka se prenerazila >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kada su joj dali račun, pa je prsten brže-bolje spustila na pult.

- Bilo je više nego očigledno da očekuje da joj poklone nakit, a kako se to nije desilo, okrenula se i demonstrativno izašla iz zlatare - rekao nam je izvor.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naomi tražila da joj poklone prsten

Izvor: Blic, 26.Sep.2014

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu Naomi Kembel veruje da sve može da dobije „na lepe oči“...Ona je sa dečkom, ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom, provela tri dana na Svetom Stefanu. Manekenka je nekoliko puta probala prsten koji joj je zapao za oko, a koji je među najskupljima...

Nastavak na Blic...

Naomi se zgranula u CG: Htela prsten za "dž", a oni je odbili

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2014

Jedna od svetski najpoznatijih manekenki Naomi Kembel imala je nedavno vrlo zanimljivu avanturu u Crnoj Gori, gde je boravila na Svetom Stefanu...Kakva neprofesionalnost od Crnogoraca: Naomi htela da im bude besplatna reklama, ali oni nisu htela.. ..U zlatari hotela u kome je odsela manekenka je u više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.