Najbizarniji šou na svetu: Rekli joj da će upoznati majku, a onda… (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbizarniji šou na svetu: Rekli joj da će upoznati majku, a onda… (video)

Kambodžanski TV šou pod nazivom Pen Čet Ort (Hteli mi to ili ne) zvanično je najokrutniji šou na svetu. Ovo što su uradili u specijalnoj emisiji posvećenoj Danu majki najokrutnija je podvala.

Naime, ekipa šoua je na scenu pozvala trinaestogodišnju Amerikanku Autum Alen koja trenutno živi u Kambodži.

Nakon što je devojčica otpevala svoje voditeljka joj je obećala da će na pozornicu dovesti njenu davno izgubljenu majku koju nije videla sedam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << još od trenutka kada je napustila SAD sa svojim ocem.

Ovo je ostvarenje mojih snova“, rekla je rasplakana devojčica.

Voditelji su nakon toga pozvali njenu majku da izađe na pozornicu, a onda je usledio šok. Devojčica se razočarala kada je shvatila da je njena majka zapravo lokalni komičar koji se za tu priliku prerušio u ženu.

Voditelji su se smejali, a devojčica je pokušala da sakrije razočarenje kiselim osmehom.

Zar si stvarno mislila da smo ozbiljni“, upitali su je nakon čega je devojčica rekla da nije bila sigurna.

Ovaj potez je izazvao bes gledalaca na društvenim mrežama koji su fan stranu ove kuće zasuli negativnim komentarima. Ipak, oglasila se i devojčica i rekla da MyTV nije imao nameru da je uvredi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.