Na njihov SUSRET su SVI čekali: DIREKTNO se obratila Maji i PRENELA informacije - Svi su ZANEMELI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 22:33

Na njihov SUSRET su SVI čekali: DIREKTNO se obratila Maji i PRENELA informacije - Svi su ZANEMELI

Njih dve su dobre prijateljice, a sada je Tamara imala priliku i lično da joj se obrati.

Prošle noći u Šimanovcima se održala još jedna, specijalna ,,Ljubavna Elitovizija", a u stručnom žiriju se našla i starleta Tamara Đurić.

Mnogi su očekivali da vide susret Tamare i njene prijateljice Maje Marinković, ali kako ona nije učestvovala u ,,Elitoviziji", nismo imali prilike da vidimo taj spoj.

Međutim, kada je na red došla Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazić Poršelina, koja je poznata po iskrenošću, te priznala da joj je Maja idol, Tamara Đurić iskoristila je priliku da se obrati Marinkovićevoj i uputi joj poruku javno, uživo u programu.

- Ja sad vidim da nema Maje, a vidim je samo na ekranu, niti mi maše, niti mi šalje poljubac. Maja je moja drugarica, malopre sam pozdravila Marka i Miću, nju sam očekivala da vidim ovde, ali vidim da nema Maja - rekla je Tamara, pa dodala:

- Maki, voli te drugarica! Kad počnu to ko na koga liči... Ako ti je Maja uzor, to je okej, Maja je stvarno od sebe napravila i izvukla maksimum, mislim na fizički izgled, Maja je napolju jedno, unutra drugo, dobar je čovek i super je devojka - rekla je Tamara.

Maja Marinković je cvetala od sreće kada je čula da je sa Tamarom sve u redu, te joj je sve vreme kasnije slala poljupce i pozdrave, ali i srca. Poznato je da su Tamara i Maja tokom leta vreme provodile zajedno i da su naprasno postale velike prijateljice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.